Credo tarkoittaa:
»Minä Uskon!«

Olemme seurakunta, jossa uskomme Jumalaan, joka ei ole kuollut, jonka voi tuntea, ja joka on koettavissa tänään. Olemme seurakunta, joka uskoo hyvään Jumalaan, joka haluaa meille parasta. Olemme seurakunta, jossa uskomme, että Jeesus Kristus pelastaa, vapauttaa, antaa yltäkylläisen elämän ja vapauden — tänään. Tervetuloa Credo-kirkkoon! 

Campus W-Oberbarmen W-Oberbarmen Campus W-Elberfeld W-Elberfeld Campus Solingen Solingen Hagen Hagen Campus Hamm Hamm Campus Helsinki Helsinki-Vantaa

Start-up -jumalanpalvelukset

Vantaan kampuksemme on vielä uusi, startup-vaiheessa oleva seurakunta. Joka toinen sunnuntai meillä on Credon StartUp -jumalanpalvelus, ja ne ovat viikon kohokohtia! Credon kaikilla kampuksilla ja niiden kaikissa jumalanpalveluksissa haluamme yhdessä juhlia Jeesusta, antaa Jumalan sanaan pohjaavan saarnan rohkaista meitä ja lähteä jumalanpalveluksesta rohkaistuneena uuteen viikkoon. Jokainen on tervetullut! 

Mikä odottaa sinua sunnuntaisin?

Pienryhmät

Kasvavana seurakuntana pienryhmät ovat meille erityisen tärkeitä. Niissä tapaat säännöllisesti muita uskovia rennossa ilmapiirissä tavallisesti jonkun kotona, kahvilassa jne. Pienryhmät ovat täydellisiä paikkoja elää aidoissa ystävyyssuhteissa ja ottaa yhdessä uskon askeleita! 

Löydä itsellesi pienryhmä

Seuraavat askeleet

Uskomme, että kun elämme elämäämme Jumalan kanssa, hänellä on meille varattuna aina seuraava uskon askel, ja ettei kenenkään tulisi jäädä paikalleen. Saamme kasvaa riippumatta siitä, oletko kristitty jo vuosikausia vaiko vasta kiinnostunut uskosta. Ota selvää, mikä voisi olla juuri sinun seuraava askeleesi. 

Mikä on seuraava askeleesi?

Sosiaalinen media

Saa uusimmat päivitykset äläkä missaa mitään tärkeää. Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa.

Instagram Facebook