Credo tarkoittaa:
"Minä uskon!"


Olemme moderni seurakuntaperhe, joka kokoontuu Vantaan Kivistön kirkossa (Laavatie 2) joka toinen sunnuntai klo 17.30. Myös lasten Credo järjestetään kello 17.30 alkavassa StartUp-jumalanpalveluksessa. Koronatilanteen vuoksi emme tällä hetkellä järjestä kahvitusta. Kevätkauden jumalanpalvelukset pidetään 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4., 17.4., 1.5., 15.5. ja 29.5.

Tulethan läsnäolojumalanpalveluksiin paikalle vain terveenä. Ellet pääse osallistumaan paikan päällä, voit katsoa jumiksen suorana Credo-kirkon YouTube-kanavalta. Saarna on nähtävissä sieltä myös jälkikäteen. Voit myös seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa: @credo.kirkko. 

Tervetuloa mukaan!


Meille on tärkeää, että jokainen löytää aidon yhteyden toisiin. Sitä varten jaamme elämää myös pienryhmissä, jotka kokoontuvat joka toinen viikko. Tällä hetkellä pienryhmät kokoontuvat osin etänä.

Vantaan kampuksemme on Suomen helluntaikirkon jäsenseurakunta, minkä lisäksi olemme osa kansainvälistä Credo Church -seurakuntaa. Sen kampuksiin voi tutustua allaolevista linkeistä. 

Tervetuloa mukaan!

Online Gottesdienst Online-Gottesdienst Campus W-Oberbarmen W-Oberbarmen Campus W-Elberfeld W-Elberfeld Campus Solingen Solingen Campus Hamm Hamm (Startup) Campus Helsinki Helsinki-Vantaa (Startup)

Jeesus & seurakunta

Koitko jumalanpalveluksen aikana jotain erityistä? Tunsitko Jumalan läsnäolon ensimmäistä kertaa elämässäsi tai uudelleen pitkän ajan jälkeen? Tai pyysitkö Jeesusta elämääsi? Onko sinulla kysymyksiä uskosta? Ota ihmeessä yhteyttä, tutustumme mielellämme sinuun ja rohkaisemme sinua löytämään ja ottamaan seuraavan askeleen.

Ota yhteyttä

Pienryhmät

Kenenkään ei ole tarkoitus selvitä elämästä yksin. Pienryhmissä rohkaisemme toisiamme, jaamme elämää ja uskoa - ja pidetään ihan vain hauskaa. Jos haluaisit löytää itsellesi pienryhmän, ilmoittaudu mukaan. 

Ilmoittaudu pienryhmään

Rukous

Rukoukseen kätkeytyy uskomattoman suuri voima! Jos sinulla on rukousaihe, jonka puolesta tiimimme voisi rukoilla, voit lähettää sen meille. 

Lisäksi meillä on Credon aamurukous joka keskiviikko kello 7.00, tällä hetkellä Zoomin kautta. Linkin voit pyytää sähköpostitse. Tervetuloa mukaan!

Lähetä meille rukousaiheesi