Kampus Wuppertal Elberfeld

Seurakunta ihan Wuppertalin sydämessä. Voit kokea joka sunnuntai jumalanpalveluksen erityisessä ilmapiirissä Codeksissa. Jumalanpalveluksen jälkeen järjestämme aina hangout-jatkot jokaiselle, jolle jumis ei vielä riittänyt. Siellä voit tutustua ihmisiin ja lähteä syömään kanssamme. Oletko opiskelija? Wuppertalin yliopisto ei ole kaukana kampukseltamme!

Jumalanpalveluksissamme sinua odottaa todella hyvä saarna, tämän päivän musiikki sekä positiivinen ja rohkaiseva tunnelma. Samanaikaisesti lastenkirkkomme tiimi huolehtii mielellään lapsistasi. Jokainen on tervetullut!

Jumalanpalvelus

Joka sunnuntai kello 10:30

Codeks Wuppertal
Moritzstraße 14, Saksa

Osoite

Toimistot:
Kipdorf 36, Wuppertal


Lasten Credo

Lasten kirkko kokoontuu jälleen! Lisätietoja alla:

Zu den Infos

Credo Café

Emme valitettavasti voi tällä hetkellä pitää kahvilaamme auki ennen eikä jälkeen jumalanpalveluksen. 

Tulkkaus

Kerran kuukaudessa jumalanpalvelus tulkataan simultaanitulkkauksena venäjäksi.

Move

12-14-vuotiaille teineille järjestetään jumalanpalveluksen aikana MOVE -raamatunopetusohjelma. Siihen voi tulla mukaan milloin vain. Ilmoittaudu mukaan tai ilmoita lapsesi! Lisää infoa: Mehr Infos zu Move


Kirkko nuorille

13-18-vuotiaille nuorille on joka perjantai Wuppertal Oberbarmenin kampuksella klo 18.30 "Trax" nuorten jumalanpalvelus. Ajankohtaiset infot löydät saksaksi täältä: Mehr Infos


Lucie Weber

Kampuspastori

Lucie Weber  johtaa vuoden 2022 alusta Wuppertal Elberfeldin kampusta. Tällä hetkellä hän myös viimeistelee teologian opintojaan ja aloittaa pian seurakunnassamme opintoihin liittyvän kaksivuotisen päättöharjoittelun. Siitä asti, kun hän on oppinut tuntemaan Jeesuksen, hänelle on selvää: hän haluaa käyttää elämänsä auttaen ihmisiä tutustumaan luojaansa ja pelastajaansa, jotta he voivat saada elämäänsä Jumalan syvää rakkautta, armoa, vapautta ja täydellistä hyväksyntää.