Ota seuraavat askeleesi!

Uskomme, että Jumalalla on jokaista varten varattuna askeleita, joita saamme ottaa, kun elämme hänen kanssaan. Alla näet joitakin ideoita siitä, mikä voisi olla sinun seuraava askeleesi.
 

Get Free - Astu vapauteen

Elämä vapaudessa. Jumala toivoo sinulle vapaata ja yltäkylläistä elämää! Get free -kurssilla on kyse siitä, että opit ymmärtämään Jumalan suunnitelmaa elämääsi varten aiempaa paremmin. Opit, kuinka voit laittaa käytäntöön hengellisiä periaatteita elääksesi oikeasti vapaata elämää. 

Kaikki Get free -kurssista

Pienryhmät

Vaikka seurakunnassamme kokoontuu paljon ihmisiä, et ole vain yksi kasvo lisää muiden joukossa. Pienryhmissä otamme aina konkreettisia askelia Jumalaa kohti, rakennamme ystävyyssuhteita, keskustelemme, autamme toisiamme ja rukoilemme toistemme ja myös muiden ihmisten puolesta. Haluaisimme, että jokainen, joka käy seurakunnassamme, löytäisi pienryhmistämme itselleen kodin. 

Jos haluat ottaa seuraavan askeleen, etsi itsellesi sopiva pienryhmä! 

Etsin pienryhmää

Kaste

Kaste on julkinen tunnustus uskostasi Jeesukseen Kristukseen. Se on myös symboli sille, että olet jättänyt taaksesi elämäsi ilman Jumalaa ja aloitat nyt uuden elämän Jeesuksen kanssa. Vanha haudataan, uusi syntyy. Kaste ja aktiivinen seurakuntaelämä kuuluvat yhteen. Kaste on ikäänkuin sinun sanomasi "Tahdon" Jeesukselle ja hänen seurakunnalleen.

Jos olet päättänyt antaa elämäsi Jeesukselle, on kaste seuraava askel ja sinua varten. Keskustele siitä pienryhmäsi johtajan kanssa ja ilmoittaudu hänen kauttaan kasteelle!

Haluaisin kasteelle