Olemme seurakunta, jolla on monta toimipistettä ("kampusta"). Tästä syystä meitä on myös siunattu laajalla ja isolla johtoryhmällä. Koko Credon johtoryhmää, joka toimii pastori Friedhelm Holthuisin johdolla, tukevat sekä seurakunnan oma seurakuntaneuvosto, seurakunnan ulkopuolisista asiantuntijoista koottu neuvosto että talousneuvosto. Jokaista seurakuntamme kampusta johtavat sen omat kampuspastorit.  


Gesamtkirchenleitung

Friedhelm Holthuis

…on kolmen lapsen isä ja Credon seurakuntaperheen johtava pastori. Hän on innostava saarnaaja ja kysytty puhuja sekä Saksassa että kansainvälisesti. Hänen unelmansa on, että jokaisessa kaupungissa ja kylässä olisi seurakunta, jossa voi kohdata Jumalaa.

Christian Knorr

…on operatiivinen johtava pastorimme ja yhdessä Bob Stübnerin kanssa käytännön johdon parivaljakko. Tässä roolissaan hän esimerkiksi johtaa Credon kampuspastoreita.  Hän on naimisissa Miriamin kanssa ja asuu Wuppertalissa Saksassa. Hän rakastaa sitä, kun ihmiset kohtaavat Jumalaa ja kun heidän elämänsä suunta muuttuu hyväksi.  

Bob Stübner

…on kolmen lapsen isä ja "toiminnanjohtava pastorimme". Yhdessä vaimonsa Anken kanssa hän on jo vuosia aktiivinen seurakunnassamme ja hänen sydämensä palaa sille, että Jumalan valtakunta saa enemmän tilaa maailmassamme, että ihmiset kohtaavat Jumalan ja että heidän elämänsä kohtalot kääntyvät kohti hyvää.  

Anke Stübner

…toimii sekä Wuppertal Oberbarmenin kampuksen kampuspastorina että koko Credon johtoryhmässä. Yhdessä koko perheensä kanssa hän rakastaa rakentaa seurakuntaa.


Credon kampuspastorit

Jeanette & Dominik Pöllner

Jeanette & Dominik Pöllner

….johtavat helmikuusta 2020 asti Solingenissa sijaitsevaa Credon kampusta. He haluavat nähdä ihmisten löytävän elämälleen Jumalan suunnitelman ja elävän ja kasvavan siinä. 

Lucie Weber

Lucie Weber

…johtaa vuoden 2022 alusta Campusta Wuppertalin Elberfeldin kaupungin osassa. Tällä hetkellä hän myös viimeistelee teologian opintojaan ja aloittaa pian seurakunnassamme opintoihin liittyvän kaksivuotisen päättöharjoittelun. Siitä asti, kun hän on oppinut tuntemaan Jeesuksen, hänelle on selvää: hän haluaa käyttää elämänsä auttaen ihmisiä tutustumaan luojaansa ja pelastajaansa, jotta he voivat saada elämäänsä Jumalan syvää rakkautta, armoa, vapautta ja täydellistä hyväksyntää. 

Anke Stübner

Anke Stübner

…johtaa vuodesta 2021 kampustamme Wuppertalin Oberbarmenin kaupunginosassa. Yhdessä koko perheensä kanssa hän rakastaa rakentaa seurakuntaa. Hänestä on suurin mahdollinen asia saada nähdä, kun ihmiset oppivat tuntemaan Jeesuksen, löytävät uuden elämän ja alkavat kasvaa ja kukoistaa Jumalan seurakunnassa.

Matthias Häusler

Matthias Häusler

….johtaa Startup-vaiheessa olevaa kampustamme Hammissa, Saksassa. Hän on naimisissa Maggien kanssa ja he rakentavat kampusta yhdessä. He haluavat nähdä, kun ihmiset löytävät Jumalan tahdon elämäänsä ja kasvavat siinä. 

Daniel & Veera Hug

Daniel & Veera Hug

….johtavat ensimmäistä Saksan ulkopuolella sijaitsevaa kampustamme Vantaalla Suomessa. Ennen tätä he olivat vuosia aktiivisia Credon Saksan kampuksilla (esimerkiksi Elberfeldin kampuksen johtotiimissä) ja ovat nyt muuttaneet Veeran kotimaahan Suomeen perustamaan sinne Credon kampusta. He rakastavat nähdä ihmisten löytävän elämäänsä Jeesuksen antaman ilon, rauhan ja anteeksiannon. He haluavat myös tukea uskovia elämään Jumalan heille antamassa suunnitelmassa ja heijastamaan Jumalan hyvyyttä yhteiskunnan kaikille osa-alueille.


Seurakuntaneuvosto

Kirchenbeirat

Seurakuntaneuvostomme tukee, neuvoo ja valvoo koko Credon johtoryhmää tärkeissä päätöksissä ja ottaa huomioon koko seurakunnan kaikki kampukset. Neuvosto ei huolehdi operatiivisesta toiminnasta vaan keskittyy laajempiin ja perustavanlaatuisiin teemoihin. 

Vasemmalta oikealle: Matthias Häusler, Petra Alvarez-Munoz, Jeanette Pöllner, Ruth Homberg, Samuel Scharf
Kuvasta puuttuu: Daniel Hug