Palveleminen vapaaehtoisena

Palvelemme intohimoisesti! Se on osa DNA:tamme. Mutta miltä se voi näyttää käytännössä? Mitä osaat hyvin, mitä teet mielelläsi? Tule mukaan rakentamaan omaa kampustasi ja anna oma osuutesi siihen, että unelmamme seurakunnasta, joka levittää Jeesuksen rakkautta ympäröivään yhteiskuntaamme voi tulla totta! 

Palveleminen vapaaehtoisena

Tekemisen mahdollisuudet eivät lopu kesken. On sitten kyse ylistystiimistä, Credo Cafésta, tekniikkatiimistä, media- tai toimistotiimistä, tai vaikkapa lasten Credosta - tiimeissämme on harvoin tylsää. Juhlimme jokaista, joka palvelee, riippumatta siitä, missä. Ja kaiken, mitä teemme, haluamme tehdä yhdessä. Jos haluat tulla mukaan, juttele meille tai täytä alla oleva lomake. Emme voi emmekä halua toimia ilman sinua!


Rukous

Käytännön palvelemisen lisäksi meille on tärkeää rukoilla seurakuntamme puolesta. Rukous liikuttaa aivan kuin moottorina koko seurakuntaamme ja on välttämätöntä. Säännölliset rukousillat sekä "10 päivää rukousta" tammi- ja elokuussa ovat tämän ilmauksia. Kutsumme sinut mukaan olemaan aktiivinen myös tällä alueella. Tule mukaan rukoustilaisuuksiimme tai sisällytä rukous seurakuntamme puolesta osaksi päivittäistä rukousaikaasi.

24/7-Gebet