Palveleminen vapaaehtoisena

Palvelemme intohimoisesti! Se on osa DNA:tamme. Mutta miltä se voi näyttää käytännössä? Mitä osaat hyvin, mitä teet mielelläsi? Tule mukaan rakentamaan omaa kampustasi ja anna oma osuutesi siihen, että unelmamme seurakunnasta, joka levittää Jeesuksen rakkautta ympäröivään yhteiskuntaamme voi tulla totta! 

Kutsumme sinut selvittämään, mikä on kutsumuksesi ja mitä lahjoja Jeesus on antanut sinulle. Uskomme, että Jumala siunaa meitä, kun olemme valmiita antamaan osan ajastamme hänen käyttöönsä ja palvelemaan häntä - monilla eri tavoin. Siksi iloitsemme kaikesta avusta.

Seurakuntamme tilaisuuksien ei tulisi olla persoonattomia, joihin vain tullaan ja joiden jälkeen lähdetään heti pois. Paljon enemmän haluamme olla aivan kuin perhe, johon saat antaa panoksesi vahvuuksiesi mukaan ja sen mukaan, mille sydämesi palaa.
 


Palveleminen vapaaehtoisena

Tekemisen mahdollisuudet eivät lopu kesken. On sitten kyse ylistystiimistä, Credo Cafésta, tekniikkatiimistä, media- tai toimistotiimistä, tai vaikkapa lasten Credosta - tiimeissämme on harvoin tylsää. Juhlimme jokaista, joka palvelee, riippumatta siitä, missä. Ja kaiken, mitä teemme, haluamme tehdä yhdessä. Jos haluat tulla mukaan, juttele meille tai täytä alla oleva lomake. Emme voi emmekä halua toimia ilman sinua!

Finde Dein Team

Ich möchte mitarbeiten

Geschlecht
Campus
Weißt Du schon, wo Du mitmachen möchtest?

Team / Bereich:

Gottesdienste / Events
Follow Up
Pastoraler Bereich
Gemeindemanagement
Gemeindeleben

Jemand von unserem Team meldet sich gerne bei Dir und kommt mit Dir ins Gespräch, was für Dich gut passen könnte.

Ich möchte gerne mitarbeiten. Ich habe die Datenschutzerklärung gelesen und akzeptiert. Hiermit willige ich nach §6 BFP-DSO ein, dass meine Daten außerdem für kirchen-interne Zwecke in der Plattform ChurchTools gespeichert und elektronisch verarbeitet werden.

Rukous

Käytännön palvelemisen lisäksi meille on tärkeää rukoilla seurakuntamme puolesta. Rukous liikuttaa aivan kuin moottorina koko seurakuntaamme ja on välttämätöntä. Säännölliset rukousillat sekä "10 päivää rukousta" tammi- ja elokuussa ovat tämän ilmauksia. Kutsumme sinut mukaan olemaan aktiivinen myös tällä alueella. Tule mukaan rukoustilaisuuksiimme tai sisällytä rukous seurakuntamme puolesta osaksi päivittäistä rukousaikaasi