Visiomme

Neljä visiopistettä kuvaavat kirkkomme tarkoitusta ja tehtävää. Miksi teemme sitä, mitä teemme, ja mitä sen pitäisi palvella.

Tunne Jeesus

Tiedämme, että Jeesuksen tunteminen on elämän suurin ja tärkein asia. Hän on perusta, jolle seurakunnan talo on rakennettu. Kaikki on luotu hänen kauttaan, häntä varten ja häntä kohti. Hän on historian keskus, ja kaikki pyörii hänen persoonansa, ristin ja tyhjän haudan ympärillä. Jos tunnemme Jeesuksen, tunnemme tien, totuuden ja elämän henkilökohtaisesti. Tunnemme hyvyyden, rakkauden, rauhan ja vapauden.


Elävä usko

Usko Jeesukseen, joka jää vain teoreettiseksi, on voimaton ja tyhjä. Jos kuulemme ja uskomme vain teologisia totuuksia, joilla ei ole konkreettista vaikutusta elämään, petämme itseämme. Jos uskomme ei ole aktiivista, ei rohkeaa, johdonmukaista, konkreettista ja täynnä uskoa parhaassa merkityksessä, silloin me vain ajattelemme - mutta emme usko.  


Ihmiset rakastavat

Jeesuksen tunteminen on suurin asia, mutta lähimmäisenrakkaus on aivan yhtä suuri asia. Niin paljon Jumala rakasti maailmaa. Jeesus antoi kaiken rakkautensa vuoksi ihmisiä kohtaan, ja tämä rakkaus oli motivaatio kuolla ristillä puolestamme. Meidän Jumalamme rakastaa ihmisiä. Hän sanoo: Rakastakaa toisianne niin kuin minä olen teitä rakastanut. Ne, jotka rakastavat Jumalaa, rakastavat myös ihmisiä. Ihmiset ovat Jumalalle suurin asia.


Tuo toivoa

Kaupunkimme tarvitsevat kirkkoa, joka ei pyöri itsensä ympärillä, vaan jolla on tehtävä ja joka elää sitä. Naapurustomme tarvitsee toivoa vaikeissa olosuhteissa ja ihmisiä, jotka vaikuttavat myönteisesti. Menkää ulos. Tehkää jotakin. Emme pidä maailman parasta sanomaa itsellämme. Kirkko on kaupunki kukkulalla. Majakka pimeässä.