Credo tarkoittaa:
"Minä uskon!"

Olemme moderni seurakuntaperhe, joka kokoontuu Vantaan Kivistön kirkossa (Laavatie 2) joka toinen sunnuntai klo 17.30. Myös lasten Credo järjestetään kello 17.30 alkavassa StartUp-jumalanpalveluksessa. Koronatilanteen vuoksi emme tällä hetkellä järjestä kahvitusta. Kevätkauden jumalanpalvelukset pidetään 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4., 17.4., 1.5., 15.5. ja 29.5.

Tulethan läsnäolojumalanpalveluksiin paikalle vain terveenä. Ellet pääse osallistumaan paikan päällä, voit katsoa jumiksen suorana Credo-kirkon YouTube-kanavalta. Saarna on nähtävissä sieltä myös jälkikäteen. Voit myös seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa: @credo.kirkko. 

Tervetuloa mukaan!

 


Jeesus & seurakunta

Koitko jumalanpalveluksen aikana jotain erityistä? Tunsitko Jumalan läsnäolon ensimmäistä kertaa elämässäsi tai uudelleen pitkän ajan jälkeen? Tai pyysitkö Jeesusta elämääsi? Onko sinulla kysymyksiä uskosta? Ota ihmeessä yhteyttä, tutustumme mielellämme sinuun ja rohkaisemme sinua löytämään ja ottamaan seuraavan askeleen.

Ota yhteyttä

Rukous

Rukoukseen kätkeytyy uskomattoman suuri voima! Jos sinulla on rukousaihe, jonka puolesta tiimimme voisi rukoilla, voit lähettää sen meille.

Lähetä meille rukousaiheesi

Pienryhmät

Kenenkään ei ole tarkoitus selvitä elämästä yksin. Pienryhmissä rohkaisemme toisiamme, jaamme elämää ja uskoa - ja pidetään ihan vain hauskaa. Jos haluaisit löytää itsellesi pienryhmän, ilmoittaudu mukaan. 

Ilmoittaudu pienryhmään

Kolehti

Emme kerää koronan aikana kolehtia. Kolehdin voi koronan aikana halutessaan ohjata Credo-kirkon tilille tai laittaa käteisenä kolehtilaatikkoon salin takaosaan joko tullessasi saliin tai poistuessasi sieltä. 

Tilinumero

 

 


Yhteystiedot