Credo-kirkko-seurakunta
HELSINGIN SEUDUN OSUUSPANKKI

Viitenumero kolehti: 5050

My Heart for His House - rakkaudesta seurakuntaan -kampanja

My Heart for His House – Rakkaudesta seurakuntaan -kampanjassa on kyse siitä, että koko seurakuntana, kaikilla kampuksilla, otamme joka vuosi yhdessä eteenpäin askelia, jotka eivät olisi mahdollisia ilman erityistä uhrausta. Keräämme rahaa asioihin, jotka eivät olisi mahdollisia ilman tätä kampanjaa.

Credo tarkoittaa: »Minä uskon!«. Se on uskoa kaikkivaltiaaseen Jumalaan, jolla on kaikki hallinnassa. Uskoa hyvään Jumalaan, jolla on hyviä suunnitelmia meitä varten. Uskoa Jumalaan, joka on tullut tuomaan elämää yltäkylläisyydessä. Voimme siis sanoa: Menemme eteenpäin!

Ajattele, jos sinun panoksesi, lahjoituksesi ja uhrauksesi auttaa useampia ihmisiä tuntemaan Jeesuksen, elämäkertoja kirjoitetaan uudelleen ja Jumalan valtakuntaa rakennetaan! Mitä jos se, mikä maksaa sinulle jotain, ei ole turhaa, vaan kantaa ikuista hedelmää? Mitä, jos Jumala käyttää panostasi siunaamaan pitkällä aikavälillä - ja ikuisesti?

Jokaisella kampuksella on omat hankkeensa. Kuten viime vuonnakin, lahjoituksesi tukee suurimmaksi osaksi suoraan omalla kampuksellasi toteutettavia hankkeita.

Tänä vuonna Vantaan kampuksella annamme eteenpäin 10%, ja se raha käytetään uuden, Hagenin kampuksen aloittamiseen Länsi-Saksassa. 50% käytetään Missio 22:n toteuttamiseen, 20 % online-kirkon kehittämiseen ja 20% seurakunnan tarpeisiin.

Jotta voimme budjetoida keräyksen oikein, voit kertoa omasta lahjastasi anonyymisti täällä.

Saaja: Credo-kirkko-seurakunta
IBAN: FI02 5800 1320 4683 57